afi afi

Auai mai ia i matou i le faamanatuina o aso fanau o la matou au ofoofogia!

Tala Fou

I Rtelligent, matou te talitonu i le faʻaleleia o se lagona malosi o le faʻalapotopotoga ma le auai i totonu oa matou tagata faigaluega. O le mafuaaga lena o masina uma, tatou te o mai faatasi e faamamalu ma faamanatu aso fanau o tatou paaga.

DSC05180(1)
DSC05252(1)

O la matou aso fanau i masina ta'itasi e sili atu nai lo na'o se pati - o se avanoa mo i matou e fa'amalosia ai sootaga e fusia ai i matou o se 'au. E ala i le fa'ailoaina ma le fa'amanatuina o fa'ailoga taualoa i olaga o a tatou paaga, e le gata ina fa'aalia ai lo tatou fa'afetai mo tagata ta'ito'atasi, ae fa'apea fo'i ona fausia se tu ma aga o le lagolago ma le fa'auo i totonu o la tatou fa'alapotopotoga.

企业文化 5
企业文化

A o matou potopoto e faʻailogaina lenei faʻamanatuga faʻapitoa, matou te faʻaaluina le taimi e mafaufau ai i le taua o loʻo aumaia e tagata taʻitoʻatasi i la matou kamupani. O se avanoa mo i matou e momoli atu ai lo matou agaga faafetai mo a latou galuega fita, tuuto, ma sao tulaga ese. E ala i le o mai faʻatasi i le faʻamanatuga, matou te faʻamalosia ai le lagona o le lotogatasi ma le faʻamoemoe faʻasoa e faʻamalamalamaina ai a matou aganuu a le kamupani.

企业文化1
企业文化2

Matou te malamalama i le taua o le fatuina o se siosiomaga e lagona ai e tagata faigaluega uma le taua ma le faʻaaloalogia. O a matou fa'amanatuga o aso fanau i masina ta'itasi ua na'o se tasi lea o auala matou te fa'aalia ai la matou tautinoga i le fa'aleleia o se fale faigaluega lelei ma fa'atasi. E ala i le fa'ailoaina ma le fa'aaloalo i mata'ina patino a tagata o le matou 'au, matou te fa'amalosia ai lo latou so'otaga i la matou kamupani ma fa'atupuina ai se lagona o le auai lea e o'o atu i tua atu o fale faigaluega.

企业文化3
企业文化4

Taimi meli: Iul-11-2024